Alice In Chains se příští rok vrátí do Prahy i s poslední deskou Rainer Fog

Alice In Chains se příští rok vrátí do Prahy i s poslední deskou Rainer Fog  

Jedna z nejúspěšnějších a nejvlivnějších amerických kapel Alice In Chains dorazí příští rok do České republiky. Během koncertu vystoupí rovněž formace Black Rebel Motorcycle Club.

Jedna z čelních představitelů hudebního žánru grunge kapela Alice in Chains vznikla již v roce 1987 v Seattlu. Debutovou nahrávku Facelift vydala o tři roky později. Během své pestré a produktivní kariéry obdržela mnoho nominací na prestižní cenu Grammy a po celém světa prodala více než dvacet milionů alb. Poslední, v pořadí již šestá studiová nahrávka Rainer Fog vyšla v srpnu tohoto roku.

A právě songy z poslední desky dovezou Alice in Chains živě představit i svým českým fanouškům. Ti se jejich show dočkají 3. června 2019, kdy kapela dorazí do pražského Fora Karlín. Spolu s Alice in Chains dorazí do české metropole také skupina Black Rebel Motorcycle Club. I ta letos vydala novou desku, v pořadí již osmé studiové album Wrong Creatures.

Vstupenky budou k dispozici v internetovém předprodeji, a to od pátku 9. listopadu od 10 hodin. Zájemci je seženou za 950 korun. Na místě v den konání koncertu budou k dostání za 1 100 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!