Kapela Manowar chystá dva české koncerty. Gigantickou show představí v Brně a Ostravě

Kapela Manowar chystá dva české koncerty. Gigantickou show představí v Brně a Ostravě  

Metalová formace Manowar se příští rok vrátí do České republiky hned se dvěma koncerty. Tentokrát se jí dočkají fanoušci v Brně a v Ostravě.

Do Česka dorazí kapela Manowar v rámci svého turné The Final Battle 2019, které zahrne bezmála třicet koncertů. Během nich navštíví metalová legenda rovněž Izrael, Rusko, Francii, Německo, Norsko i Švédsko. Fanouškům slibuje gigantickou metalovou podívanou, nejznámější hity své pestré hudební kariéry i multimediální show.

„Fanoušci v Česku nás nikdy nezklamali a nesmírně si vážíme jejich podpory a dlouholeté oddanosti,“ těší se na české koncerty zakladatel a frontman kapely a baskytarista Joey DeMaio, „moc se na oba koncerty v Česku těšíme, velikostí naší produkce budou fanoušci určitě nadšeni. Toto turné je bezpochyby jedním z našich nejvýznamnějších a věříme, že na něj budou naši oddaní metaloví ‚bojovníci‘ dlouho vzpomínat.“

První českou koncertní zastávkou skupiny Manowar se stane brněnská Hala Vodova, kam dorazí 25. března, o den později se přesune více na sever, aby odehrála show v RT Torax aréně v Ostravě. Vstupenky na show do Brna i Ostravy jsou k dostání v internetovém předprodeji od 5. listopadu. Zájemci je seženou v síti Ticketstream v cenovém rozmezí od 890 do 1090 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!