Teorie simulace živě. V Letňanech vystoupí britští rockeři Muse

Teorie simulace živě. V Letňanech vystoupí britští rockeři Muse 

Trojice, kterou několikrát za hudební kariéru múza skutečně políbila. Angličany totiž provází sláva a úspěch, což ilustrují i dvě ceny Grammy. V Praze na konci května představí zbrusu novou desku Simulation Theory.

Svou koncertní šňůru zahájí kapela ve složení Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme z texaského Houstonu v Americe. Provázet ji bude v pořadí osmé album, které spatří světlo světa už v pátek 9. listopadu. Simulation Theory naváže na veleúspěšné Drones z roku 2015.

Muse známí svými průkopnickými živými koncerty ani tentorkát své fanoušky nepřipraví o pořádnou show. Jejich vystoupení britští hudební odborníci označili nejednou jako senzační zvukovou a vizuální podívanou či nejvelkolepější koncert na Zemi. K nadcházejícímu turné nabízejí hudebníci navíc speciální balíček, umožňující zahrát si před vstoupením tři originální hry pro virtuální realitu, které byly inspirovány právě skladbami z alba Simulation Theory.

Od svého založení v roce 1994 vydali Muse již sedm studiových alb, kterých se po celém světě prodalo více než 20 milionů kusů. Mezi jejich největší hity patří skladby Hysteria, Supermassive Black Hole, Starlight, Knights Of Cydonia, Madness nebo Dead Inside.

Vstupenky půjdou do běžného prodeje v polovině listopadu, konkrétně 15. listopadu v 10 hodin. V pražských Letňanech zazáří britské hvězdy už 26. 5. 2019, a to pod širým nebem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!