Na koncert s netradičním zpestřením zve fanoušky Martin Hrubý se svou kapelou Bůhví

Na koncert s netradičním zpestřením zve fanoušky Martin Hrubý se svou kapelou Bůhví 

Hudebník Martin Hrubý chystá vydání nového alba, a proto vypouští do světa jeden singl za druhým. Po písních Kosmická a Vrátit se na Zem přichází na řadu Železniční, k níž natočil také zbrusu nový videoklip. V předpremiéře se ho dočkají návštěvníci koncertu, který se uskuteční ve středu 14. listopadu v pražské Malostranské besedě.

Píseň Železniční je již třetí ochutnávkou z chystané studiové nahrávky. Oficiální premiéra videoklipu k ní se uskuteční až v neděli 25. listopadu. Návštěvníci pražského koncertu se jí tak dočkají ve více než desetidenním předstihu. Předpremiéra se má stát zpestřením koncertu, na němž Martin Hrubý zahraje nejen novinky a písně z alba Trojka, ale rovněž to nejlepší z klasického repertoáru jeho kapely Bůhví.

Martin Hrubý založil kapelu Bůhví již v roce 1995 na gymnáziu Přípotoční. Právě tam vznikla autorská dvojice Vojtěch Probst – Martin Hrubý, na jejíž tvorbě stojí repertoár skupiny a která funguje dodnes. Tvorbu kapely v minulosti autorsky ovlivnili i Ondřej Brzobohatý a Pavel Trojan. Na svém kontě má Bůhví již tři studiová alba – debut Akt, druhé album Hodina a doposud poslední desku Trojka.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v předprodeji Malostranské besedy, a to za 175 korun.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Malostranská beseda nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Malostranská beseda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!