Francouzský DJ Martin Solveig roztančí 16. listopadu pražský DupleX

Francouzský DJ Martin Solveig roztančí 16. listopadu pražský DupleX 

Speciální párty Duplex Presents už letos přinesla takové hvězdy, jako je napřílad Benny Benassi nebo Bob Sinclair. Nyní klub chystá další akci, na které tentokrát vystoupí francouzský producent a DJ Martin Solveig.

DJ Martin Solveig se dostal mezi světové hvězdy v roce 2011, kdy spatřila svět jeho deska Smash. Od té doby se mu jen daří. Zmínit můžeme pět milionů prodaných kopií megaúspěšného singlu "Hello" či spolupráci s Madonnou, která si Solveiga osobně vyžádala jako koproducenta k šesti skladbám z její desky MDNA a taktéž i jako doprovod na světové šňůře 2012. V roce 2013 Solveig vydává letní hymny "Hey Now" a "Blow", se kterými objíždí největší světové festivaly. Mohli bychom jmenovat další a další úspěšné tracky a spolupráce, z čehož by vyplynul především fakt, že Solveig dokáže svou tvorbu dokonale přizpůsobit poptávce svých fanoušků a pokaždé jim naservírovat hitparády bořící tracky.   

V půlce listopadu (16. 11.) přijede Martin Solveig po šesti letech zpět do Prahy, kde vystoupí v klubu Duplex v rámci akce Duplex Presents. Rozhodně půjde o jednu z největších tanečních akcí tohoto podzimu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Klub Duplex

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!