Vypsaná fiXa vyprodala oba své pražské koncerty. Na příští rok chystá show ve Foru Karlín

Vypsaná fiXa vyprodala oba své pražské koncerty. Na příští rok chystá show ve Foru Karlín  

Kdo chtěl v české metropoli zajít na jeden ze dvou koncertů kapely Vypsaná fiXa, zbydou mu pravděpodobně jen oči pro pláč. Obě prosincové show jsou totiž již nyní beznadějně vyprodané. Velký zájem o vstupenku skupinu přesvědčil k tomu, aby na příští rok připravila koncert v prostorách, v nichž ještě nikdy nehrála – ve Foru Karlín.

„Reakce na naše dva pražské koncerty nás abnormálně překvapila,“ vysvětluje zpěvák kapely Vypsaný fiXa Márdi, „u prvního v Paláci Akropolis (12. 12.) jsme s tím, že se vyprodá, tak trochu počítali, ale v případě Lucerna Music Baru jsme měli obavy, aby vůbec někdo přišel, protože na nás shodou komunikačních šumů a náhod zbylo dost vražedné datum 23. prosince. Dokonce jsme to chtěli i vzdát.“ Skupina to však nakonec riskla a již nyní je jasné, že udělala rozhodně dobře. I druhý pražský koncert je totiž beznadějně vyprodaný.

I přes tento úspěch bude ale pro Vypsanou fiXu zlomový především příští rok, během něhož oslaví čtvrtstoletí své existence. Součástí oslav se stane také koncert v pražském Foru Karlín, tedy v prostředí, kde kapela ještě nikdy nehrála.  „Čeká nás kulatý výročí, který hodláme oslavit největším koncertem v naší historii,“ dodává Márdi, „srdečně zveme veškerý fixí lid. Hodláme si to řádně užít, protože fakt, že se z fáze prázdninového projetu pro legraci dostaneme až do tohoto bodu, nepředpokládal v létě roku 1994 u stolu nad pivem v legendárním klubu Žlutý pes, vůbec nikdo.“

Právě Forum Karlín má být po třech vyprodaných koncertech ve Velkém sále Lucerny v letech 2013, 2015 a 2017 další metou v historii kapely. Termín byl stanoven na 18. prosince 2019. Vstupenky jsou k dostání již nyní v internetovém předprodeji, a to za ‚vánoční‘ cenu 299 korun.

Foto: Ondřej Pýcha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!