Svobodu ředkvičkám! Vyzývají Tři sestry na své nové desce i na podzimním turné

Svobodu ředkvičkám! Vyzývají Tři sestry na své nové desce i na podzimním turné 

Fanoušci kapely Tři sestry museli na novou nahrávku čekat více než tři roky. Již brzy bude ale jejich čekání u konce. Nová deska s názvem !Svobodu ředkvičkám! vychází v pátek 9. listopadu. Živě si pak budou moci nové písně poslechnout i na některé ze zbývajících zastávek podzimního turné.

Kapela Tři sestry vydává nové albu s názvem !Svobodu ředkvičkám!, aby fanouškům nabídla 13 nových autorských písní, které nahrávala o prázdninách tohoto roku ve studiích Sono Nouzov. „Svobodu ředkvičkám je pestré a odvážné album. Jsou zde písně divoké i pro Tři sestry netypické, pomalejší až romantické songy,“ přibližuje zbrusu novou nahrávku zpěvák a výhradní autor textů Lou Fanánek Hagen.

Kapelník Magor pak dodává: „Při vynalézání alba jsme se dobře bavili a všichni cítíme, že se ta radost otiskla do celkového výsledku. Věříme, že nahrávka bude radostně úspěšná podobně jako naše oblíbená Lihová škola umění, která vydání Ředkviček předcházela přesně o 15 let a že z desky zbude přinejmenším pár zelených popěvků, která budeme na koncertech hrát i za dalších 15 let jako v případě Lihovky.“

Ještě předtím, než se dostane nová deska do oběhu, vyrazila kapela na turné s názvem 100 Let Punkové Republiky Radegast Tour 2018, během níž vystupuje spolu se slovenskou punkovou stálicí, skupinou Slobodná Európa. Navštívili během něj již Plzeň, Most či Benešov. Pokračovat bude 9. listopadu v Liberci, následovat budou Havlíčkův Brod, Kladno, Děčín, Zlín, Hradec Králové, Prostějov či České Budějovice.

Přestože mohou živě nové písně slyšet již návštěvníci zmiňovaného turné, k oficiálnímu křtu Ředkviček dojde až 22. prosince v Malé sportování hale, kde proběhne velký vánoční koncert. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji.

Termíny 100 Let Punkové Republiky Radegast Tour 2018:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!