Rocková smršť Palaye Royale se příští rok představí v Praze

Rocková smršť Palaye Royale se příští rok představí v Praze 

Rok 2019 bude skutečně hudebně nabitý. Příští rok do Prahy zamíří bratrské trio Palaye Royale. Dravý rock, moderní zvuk, drzý punkový vokál a zpěvné refrény si budete moci přijít poslechnout 19. února do pražského Futurum Music Baru.

Kanadská trojice Palaye Royale příští rok dorazí do Prahy. V únoru si střihnou svou českou premiéru. Zpěvák Remington Leith, kytarista Sebastian Danzig a bubeník Emerson Barrett zaútočí na pražský Futurum Music Bar. Jejich hudba je dravá a nabízí moderní zvuk doplněný drzým punkovým vokálem Remingtona Leitha. Zpěvné refrény opírající se o plně vytíženou kytaru a bicí zaručují, že vás Palaye Royale smetou rockovou smrští.

Chlapci jsou sehraní, cílevědomí a na koncerty nastupují v plné síle. Moderní tempa a skladby písní okořenili různými esencemi slavných hudebních období, čímž vzniklo něco jedinečného. Tu esence divokého rockabilly a glam rocku či psychedelicky přesně vysoustružené kaluže zvuků, které se postupně formují i do těžkých riffů, kvílivá, naléhavá kytara, která nás v obláčku dýmu odvane do zlatých šedesátých či sedmdesátých, aby nás hned sejmula punkovým přelivem. Jak by řekl klasik: „... jako nechat si vyrazit mozek z hlavy plátkem citronu obaleným kolem masivní zlaté cihly."

Dokonalá image je samozřejmě součástí celkového zážitku, pánové se toho nebojí a často se vzhlíží v kameře i v zrcadle. Nutno podotknout, že je na co se dívat a technologii rockstar mají v malíku. Možná je po koncertě manažer láskyplně balí do sametových futrálů, aby zůstali navždy funkční a krásní.

Tahle partička pochází z Toronta, ale v současnosti mají základnu v nevadském Las Vegas. V roce 2015 vydali na labelu Sumerian Records své první plnohodnotné album Boom Boom Boom (Side A) a letos na podzim vypustili do světa i Boom Boom Room (Side B). Palaye Royale zahrají poprvé v Praze 19. února ve Futurum Music Baru. Koncert je pořádán pod hlavičkou Rock for People Concerts. Vstupenky za 490 Kč už teď můžete koupit na goout.cz.

Foto: Luis Rodriguez

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!