Vánoční koncert plný latinské prosluněnosti a hip hopu chystá pro pražské fanoušky kapela Delinquent Habits

Vánoční koncert plný latinské prosluněnosti a hip hopu chystá pro pražské fanoušky kapela Delinquent Habits 

Divoká latino a hip hop jízda, během níž tequilla teče proudem. Na to láká formace Delinquent Habits, která dorazí 12. prosince do pražského Rock Café.

Americká partička Delinquent Habits kombinuje nadupaný hardcore rap s latinskou muzikou, ostrými elektrickými beaty a melodickými mexickými trumpetami. Myslíte si, že to přeci nemůže fungovat? Kapela je kombinuje tak dobře, že nenechá tento šílený mix nikoho v klidu. A to už od roku 1991, kdy vznikla v kalifornském Los Angeles.

Přestože se kapela do České republiky pravidelně vrací, tentokrát si pro svou fanouškovskou základnu přichystala skutečně výjimečnou show – řádně divoký vánoční večírek v jihoamerickém střihu. Ten se uskuteční 12. prosince v pražském Rock Café. Vstupenky na koncert jsou v dostání v internetovém předprodeji, a to za 590 korun.

Delinquent Habits mají v současnosti na svém kontě již osm studiových hudebních nosičů. U fanoušků jsou oblíbení především díky nezaměnitelné atmosféře na jejich koncertech, v nichž se snoubí latinská prosluněná vzdušnost s drsnou klubovou realitou. A vánoční atmosféra tomu přidá další grády.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!