Před Slashem vystoupí v O2 areně Phill Cambell And The Bastard Sons

Před Slashem vystoupí v O2 areně Phill Cambell And The Bastard Sons  

Nebude to jen hvězdný hudebník Slash, Myles Kennedy a kapela The Conspirators, kdo dorazí 2. února 2019 do Prahy. Spolu s nimi vystoupí totiž jako speciální host také formace Phil Campbell And The Bastard Sons.

Slash, Myles Kennedy a kapela The Conspirators oznámili nedávno termíny svého evropského turné a k velké radosti českých fanoušků mezi nimi nechyběla ani zastávka v pražské O2 areně. Nyní oznámili hudebníci svého speciálního hosta, předskokana, kterým se nestane nikdo jiný, než je kapela Phil Campbell And The Bastard Sons.

V čele pětičlenné formace stojí kytarista legendární kapely Motörhead Phil Campbell, zbytek tvoří jeho synové Todd, Dane, Tyla a zpěvák Neil Starr. Součástí hudební scény je skupina od roku 2016, kdy poprvé společně vystoupila na německém festivalu Wacken. Poté následovaly desítky show po celém světě. Některé z nich odehrála jako support hvězdnějších kapel, jako jsou Guns N‘ Roses, Saxon či Airbourne.

První EP vydali Phil Campbell And The Bastard Sons v listopadu roku 2016. Debutovou nahrávku začali natáček v rodném Walesu na jaře následujícího roku. Album The Age Of Absurdity nakonec vyšlo až počátkem tohoto roku. Jeho producentem se stal Romesh Dodangoda, finální master probíhal v legendárních londýnských studiích Abbey Road. A právě songy z této desky představí kapela i v únoru v O2 areně.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozpětí od 1 190 do 1 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!