Kapela Rammstein vyjede na evropské stadionové turné. Vyprodá opět dvakrát pražský Eden?

Kapela Rammstein vyjede na evropské stadionové turné. Vyprodá opět dvakrát pražský Eden?  

Německá formace Rammstein již minulý rok dokázala, že je jí jeden koncert v pražském Edenu málo! I během evropského stadionového turné, které se uskuteční v roce 2019, se proto vrátí do Prahy hned s dvojákem!

„Téměř hotovo! Natáčení orchestru a sborů v Minsku pro sedmé studiové album,“ tímto oznámením překvapila kapela 17. září fanoušky na svých internetových stránkách. Na novou nahrávku totiž nechávají Rammsteini skutečně dlouho čekat, byť ji slibují již dlouho. Doposud poslední desku Liebe ist für alle da vydali totiž již v roce 2009. Její nástupkyně by měla vyjít na jaře 2019 a paralelně s jejím vydáním plánuje kapela své první stadionové turné ve své historii.

„Kdo jejich dramatická, perfektně zinscenovaná živá vystoupení zná, si možná mohl myslet, že nic většího už nelze vymyslet. U Rammstein si ale člověk může být jist, že si pro jejich mohutná a monstrózní pódia přichystali něco výjimečného,“ lákají pořadatelé pražských koncertů, které se uskuteční 16. a 17. července 2019 v Edenu. Turné odstartuje kapela na konci června příštího roku. Kromě České republiky a domovského Německa vystoupí také ve Španělsku, Dánsku, Francii, Belgii, Rusku, Lotyšsku či v Rakousku.

Skupina Rammstein si začala pěstovat svou silnou fanouškovskou základnu již debutem Herzeleid z roku 1995. Nyní má na svém kontě již šest studiových alb, pětadvacet singlů a tři živé hudební nosiče. Celosvětovou oblibu si vysloužila songy, jako jsou Engel, Du hast, Ich will Pussy nebo Amerika. Kromě hudby ale fascinuje především svými provokativními klipy a pompézní show plnou nejen pyrotechnických efektů.

Vstupenky na oba koncerty budou k dostání v internetovém předprodeji od 8. listopadu od 10 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 790 do 2 390 korun.

Foto: Olaf Heine

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!