To nejlepší z moderní burlesky představí v Praze její královna Dita Von Teese

To nejlepší z moderní burlesky představí v Praze její královna Dita Von Teese 

The Art of the Teese. Tak zní název turné, v rámci něhož dorazí světová královna burlesky Dita Von Teese také do pražského Kongresového centra. Návštěvníkům slibuje noc plnou půvabu a svádění, během níž dokáže, proč patří mezi opravdové hvězdy tohoto žánru.

„I když jsem se svým číslem ve sklence na martini vystoupila jako host v různých show, na přehlídkách a v televizích a procestovala díky tomu celou Evropu, vždy jsem snila o tom, že tady uvedu vlastní nezkrácenou show,“ těší se okouzlující Dita Von Teese. Do Prahy dorazí 22. listopadu, kdy vystoupí v Kongresovém centru. Návštěvníkům slibuje vizuálně nabitý program plný exkluzivních výstupů.

„Jsem nadšená, že úplně poprvé přijíždím do Evropy se všemi rekvizitami a spolu s hvězdným obsazením složeným z těch nejlepších světových burlesek,“ vysvětluje Dita Von Teese, „jsem vděčná za příležitost představit show, jež reprezentuje rozmanitý půvab neo-burlesky, která prožívá obrození větší, než jsem si kdy mohla představit.“ Během show nebudou chybět čtyři nejvíce fascinující čísla, ale také muzikální striptýzová scéna Lazy, baletní burleska Swan Lake Stripteese a mnoho dalšího.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatou výpravu plnou nejen rekvizit, jako jsou křišťálový kolotoč či zlatá vana, ale rovněž oslnivých kostýmů. „Její smysl pro detail a zdobení je bezkonkurenční, a to i pro popové hvězdy. Od třpytu každého krystalu Swarovski přes smyslné osvětlení, které hladí její porcelánovou štíhlou postavu, až po svůdnou hudbu, která navozuje atmosféru,“ napsal o vystoupení Dity Von Teese Los Angeles Times.

Mezi fanoušky královny současné burlesky patří i známé tváře showbyznysu. Například herečka Demi Moore: „Dita je naprosto okouzlující. Vyzdvihuje umění škádlit s nenucenou elegancí a lehkostí, která je naprosto opojná, a elegance a krása jejích pohybů vám opravdu vyrazí dech. Je to lahodné, silné a hravě provokující.“

Vstupenky na show jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 490 do 3 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!