Ty nejkrásnější vánoční skladby dovezou v prosinci do Prahy hvězdní Gregorian

Ty nejkrásnější vánoční skladby dovezou v prosinci do Prahy hvězdní Gregorian  

Chorálová formace německých vokálních zpěváků Gregorian dala dohromady program s názvem Holy Chants, který obsahuje ty nejkrásnější vánoční skladby od počátku věků. S ním vyjede na turné, během něhož se zastaví také v české metropoli.

V prosinci tak německá formace Gregorian potěší i české fanoušky svými jedinečnými aranžemi vánočních písní, které skutečně vznikaly již od počátku věků a postupem času byly upravovány a vylepšovány. V rámci svého Holy Chants Tour naváží v Praze na loňský koncert Royal Christmas Gala, na němž vystoupili spolu s britskou zpěvačkou Sarah Brightman.

„Letošní koncertní tour Holy Chants představí tolik krásných skladeb, že ani nevím, kterou z nich vlastně začít, abych ty ostatní neurazil,“ přibližuje program producent Miroslav Bučko, „těšit se můžeme na Ave Maria, Panis Angelicus, Mistletoe And Wine, Frozen World, Celebrate Christmas, Walking In The Air, You’ll See The Snow či Silent Night.“ Vánočních koncertů se dočkají mnohé evropské země. Do Prahy skupina zavítá 11. a 12. prosince, kdy vystoupí v Kongresovém centru.

Návštěvníci se mohou opět těšit na dechberoucí živou produkci, dokonalý zpět, skvělé muzikanty, gigantickou světelnou show, působivé choreografie či velkolepé vizuální efekty, jako jsou ohně, lasery či hry se zrcadly. Prim budou hrát ale jako vždy především mocné hlasy profesionálních zpěváků, které během show doplní úchvatná Amelia Brightman, sestra zmiňované Sarah.

Formace Gregorian se proslavila originálními aranžemi známých hitů. Producenti se rozhodli, že vezmou ty nejlepší skladby a převedou je na gregoriánský chorál. A výsledek je skutečně neuvěřitelně působivý, jelikož se jim podařilo složit dokonale harmonické uskupení, které si již od roku 1999 získává srdce stovky milionů fanoušků po celém světě.

Vstupenky na oba koncertní termíny jsou k dostání v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 390 do 1 790 korun.

Pražské koncerty kapely Gregorian:

11. 12. – Praha /Kongresové centrum/

12. 12. – Praha /Kongresové centrum/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Ty nejkrásnější vánoční skladby dovezou v prosinci do Prahy hvězdní Gregorian
 

Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!