Svůj svět šílenství a hrůzy dojede do České republiky opět představit americká úderka Slipknot

Svůj svět šílenství a hrůzy dojede do České republiky opět představit americká úderka Slipknot 

Po třech letech od svého vyprodaného koncertu v O2 areně se americká devítičlenná kapela Slipknot vrátí na místo činu. Fanoušci se ji dočkají 11. června 2019.

Směs tajemné, agresivní a provokativní hudby. To je to, čím si dokázala získat banda Slipknot miliony fanoušků po celém světě. Kapela se dala dohromady v roce 1995 v městečku Des Moines ve státě Iowa. V té době by se ale tomu, kdo by jí řekl, že jednou získá deset nominací na cenu Grammy a 13 platinových desek po celém světě, nejspíš zvesela vysmála.

Nyní má tato maskovaná kapela oblečená v bizarních kostýmech na svém kontě již pět studiových alb. Poslední vyšlo v roce 2014 s názvem .5: The Grey Chapter a obsadilo hitparády v nejrůznějších zemích včetně Japonska, Austrálie, Ruska a Německa. Na příští rok slibuje novou nahrávku, tudíž je velmi pravděpodobné, že si i návštěvníci pražského koncertu dočkají zbrusu nových songů.

Do české metropole dorazí Slipknot 11. června 2019, kdy vystoupí v O2 areně. Vstupenky na koncert půjdou do internetového předprodeje 2. listopadu 2018 v 9 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 090 do 1 690 korun.

Foto: Paul Harries

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!