Vyprodaná Vzpomínka na Radima Hladíka nabízí druhý termín ve stejný den

Vyprodaná Vzpomínka na Radima Hladíka nabízí druhý termín ve stejný den 

Původní termín koncertu Vzpomínka na Radima Hladíka, kde si přední čeští muzikanti připomenou hvězdu české rockové kytary, je již vyprodaný. Ti, kdo nestihli sehnat vstupenky, nemusí smutnit, protože byl přidán druhý termín ve stejný den.

Na první prosincovou neděli (2. 12.) připadne nostalgický večer. V divadle Archa totiž proběhne koncert Vzpomínka na Radima Hladíka. Zavzpomínat na dva roky zesnulého kytaristu přijdou jeho přátelé a spoluhráči – například Vladimír Mišík, Michal Pavlíček, Karel Kahovec a Jaroslav Hutka, ale také další esa české hudební branže jako David Koller nebo členové kapely Chinaski.  

Tím jsme však nevyčerpali všechna lákadla večera. Ten bude mimo jiné speciální i tím, že na něm bude pokřtěn vzpomínkový 4CD box. Supraphon chce jeho vydáním připomenout zásadní počiny známého českého kytaristy, jež budou navíc doplněny dosud nezveřejněným materiálem, který by měl představit Hladíkovo působení v širším záběru. Kromě nahrávek s Blue Effectem bude výběrovka obsahovat i ukázky z mnoha skvělých spoluprací, ale také hudbu napsanou pro filmy či pro jiné příležitosti.

Protože jsou už všechny dostupné vstupenky vyprodány, rozhodli se pořadatelé přidat druhý termín, který se odehraje ve stejný den (2. 12.) v 16 hodin, tedy odpoledne před původním termínem. Vstupenky na přidaný pražský koncert jsou k dostání přímo v divadla Archa.  

 

foto: Facebook Blue Effect

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Archa nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Divadlo Archa

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!