Brněnský koncert Lukase Riegera se přesouvá. Místo listopadu dorazí až příští rok

Brněnský koncert Lukase Riegera se přesouvá. Místo listopadu dorazí až příští rok  

Německý Justin Bieber, jak se zpěvákovi přezdívá, měl dorazit do brněnského Kulturního centra Semilasso již 7. listopadu. Koncert se ale kvůli zdravotním problémům odsouvá až na příští rok.

V Brně měl Lukas Riegel v listopadu vystoupit v rámci druhého pokračování svého Code Tour 2018. Nyní je ale jasné, že se ho fanoušci tento rok již nedočkají. Všechny koncerty se tak musely přesunout na březen a duben příštího roku. Do Brna dorazí i s novou deskou Code stále populárnější zpěvák 8. dubna 2019. Vstupenky zůstávají v platnosti.  

Byli jsme nuceni odložit Lukasovo nadcházející evropské turné kvůli nepředvídaným zdravotním problémům a lékařským doporučením,“ oznámili organizátoři brněnského koncertu, „již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín. V případě, že držitelům vstupenek nový termín koncertu nevyhovuje, mohou je vracet v místě jejich zakoupení, a to do konce roku 2018. Velmi se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení i podporu.“

Lukas Rieger je mnohými nazýván jako německý Justin Bieber, a to nejen díky svému hlasu a zástupům náctiletých fanynek, ale také svou suverénní prezentací na pódiu. Kariéru odstartoval svou účastí v castingové show The Voice Kids. Přestože soutěž nevyhrál, nevzdal se a dál pracoval na své hudební kariéře. Fanoušky nejprve zaujal na sociálních sítích videi, v nichž vytvářel coververze slavných hitů.  První vlastní singl Be My Baby vypustil do světa na podzim roku 2014, brzy následovalo debutové album Compass. Svou pozici na hudební scéně pak potvrdil další studiovou nahrávkou Code, která ho vynesla na druhou příčku německé prodejní hitparády.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kultrurní centrum Semilasso nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kultrurní centrum Semilasso

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!