Čerstvý electro-popový objev britské scény zavítá do Česka. HONNE představí novou desku

Čerstvý electro-popový objev britské scény zavítá do Česka. HONNE představí novou desku 

Londýnská dvojice HONNE hrající elektronickou hudbu ovlivněnou soulem a funkem pozdních 70. i raných 80. let vystoupí 8. listopadu v pražském Rock Café. Andy Clutterbuck a James Hatcher patří k předním současným projektům elektro-R&B scény a představí zde svou nejnovější desku.

Duo HONNE, jež tvoří Andy Clutterbuck a James Hatcher, představí v Praze nové album Love Me / Love Me Not, které vyšlo 24. srpna a je charakteristické velmi osobními prvky. Název HONNE odkazuje k japonskému slovu znamenajícímu ‚opravdové pocity, které si ale necháváte pro sebe‘. Kluci se řadí do žánru electro-popu, ale v jejich hudbě cítíme silný vliv soulu a funku pozdních 70. a raných 80. let.

Dvojice v roce 2016 vydala debutové album Warm on a Cold Night, které v době on-line distribuce zaznamenalo úspěch v různých částech naší planety. V Jižní Koreji například získalo trojí platinové ohodnocení. „Hodně lidí k nám po koncertech chodí a říká nám, že některá z našich skladeb se stala 'soundtrackem' jejich vztahu – od úvodního on-line setkání po první rande, od rozchodu po první děti,“ říkají HONNE.

V rámci svého turné zavítají také do České republiky. Britská dvojice HONNE vystoupí 8. listopadu od 20 hodin v Rock Café v Praze. Koncert uvádí Colours Selection. Vstupenky jsou k dostání v sítích GoOut a Ticketpro, cena v předprodeji 390 Kč, na místě pak 450 Kč. Více informací na www.colours.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Rock Café

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!