S Rolling Stones do Prahy nedorazili. Nyní chystají Rival Sons svůj samostatný český koncert

S Rolling Stones do Prahy nedorazili. Nyní chystají Rival Sons svůj samostatný český koncert  

Předskakovali Rolling Stones na části jejich letošního evropského turné. České republice se při tom ale vyhnuli. Nyní přijíždí Rival Sons potěšit své fanoušky samostatným koncertem.

Americká partička Rival Sons chystá na počátku příštího roku vydat novou studiovou nahrávku, z níž již nyní představila první vlaštovku v podobě singlu Do You Worst. Zatím vydala pět studiových alb, poslední z nich z roku 2016 nese název Hollow Bones. Kapela se proslavila nejen svými samostatnými koncerty, ale rovněž jako předskokan svých hvězdnějších kolegů, jako jsou Judas Priest, Guns N‘ Roses, AC/DC, Black Sabbath či již zmiňovaní Rolling Stones.

„Sluncem prozářená psychedelie a neodolatelné riffy s vlivy soulu, funku a blues,“ tak popsali hudbu Rival Sons redaktoři deníku Guardian. Kapela, která vznikla v roce 2008 v Los Angeles, vydala své debutové album Before the Fire vlastním nákladem, své připravované album již nahrálo se studiích RCA Studio A Nashville a Muscle Shoals Sound Studio Alabama. Na jeho vznik dohlížel cenami Grammy ověnčený producent Dave Cobba.

Pražský koncert kapely Rival Sons se uskuteční 20. února, kdy vystoupí v pražském klubu Roxy. Spolu s nimi dorazí jako speciální host kanadská rocková skupina The Sheepdogs. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji za 590 korun. Na místě si v den konání koncertu zájemci ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!