Do České republiky se vrací Skindred. Dovezou i poslední studiovou nahrávku

Do České republiky se vrací Skindred. Dovezou i poslední studiovou nahrávku  

Britská kapela Skindred není v České republice žádným nováčkem, jelikož zde vystupovala již několikrát. Dočkali se jí třeba návštěvníci festivalů Rock for People či Mighty Sounds. Nyní se vrací, aby své fanoušky potěšila samostatným koncertem v Lucerna Music Baru.

Skindred z britského Newportu zahájili svou hudební kariéru již v roce 1998, kdy se dala dohromady partička kolem zpěváka Benjiho Webbea. Nyní má na svém kontě již sedm studiových nahrávek, poslední vyšla letos s názvem Bing Tings. „Jste na pořádném omylu, jestli si myslíte, že tohle je jen další nové album Skindred,“ pěje chválu bubeník Arya Goggin a basák Daniel Pugsley dodává: „Nejsme jen dobrá živá kapela. Jsme kurevsky boží kapela a tečka. Naše nová deska to světu pořádně ukáže.“

Jako první singl představila kapela z nového alba píseň Machine, která přináší směs klasického rocku a modelu Beastie Boys. Zahostovali si na ni zpěvák kapely Reef Gary String a kytarista Motörhead Phil Campbell. Skindred ale ‚neodflákli‘ ani zbytek desky. Smyčce na ni nahrál a o aranže se postaral Davide Rossi, který spolupracoval již s formacemi Goldfrapp a The Velve.

Pražský koncert kapely Skindred se uskuteční 10. února v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky na něj jsou k dostání v internetovém předprodeji za 440 korun plus poplatky. Na místě si v den konání zájemci ještě o 110 korun připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!