Mikolas Josef chystá svůj první pražský koncert. Chce nabídnout show srovnatelnou se zahraničními hvězdami

Mikolas Josef chystá svůj první pražský koncert. Chce nabídnout show srovnatelnou se zahraničními hvězdami 

Díky úspěchu v nejsledovanější hudební události světa Eurovision Song Contest se stal zpěvák Mikolas Josef přes noc doslova senzací, a to nejen v České republice. Hudebník, jenž jako jediný Čech podepsal smlouvu u nahrávací společnosti Sony RCA, která zastupuje třeba Britney Spears či Justina Timberlakea, nyní chystá svou vlastní unikátní show ve Foru Karlín.

Mikolas Josef láká fanoušky na svůj pražský koncert, jenž se uskuteční 3. dubna 2019 ve Foru Karlín, na němž předvede svou doposud nevydanou tvorbu, kterou uslyší návštěvníci v Praze úplně poprvé. „Věděl jsem, že až přijde den, kdy budu dělat vlastní koncert, tak to musí být jedna z nejlepších show, co tu kdy byla,“ vysvětluje Mikolas, „i to je hlavní důvod, proč si na něj lidé museli tak dlouho počkat. Uvidíme se již brzo ve Fóru Karlín.“

A čeho se tedy fanoušci během dubnového koncertu dočkají? Připravena bude audiovizuální show, zpěváka doprovodí kapela, tanečníci, gospelový sbor a chystají se i další překvapení. „Dlouhých osm let jsem čekal na to, až budu schopen poskytnout světovou show, a to kromě světelné a taneční hlavně muzikantskou. Poprvé zazní písně, které se předtím nikde neobjevily,“ říká český zpěvák a multiinstrumentalista.

Jeho první pražský koncert ponese název My Name Is Mikolas Josef. „Takové jméno koncertu jsem zvolil proto, že by měl odrážet mě nejen jako skladatele či producenta, ale také jako autora show,“ upřesnil Mikolas, který na sebe upozornil v soutěži Eurovision Song Contest 2018, v níž se stal historicky vůbec nejúspěšnějším Čechem.

Vstupenky na koncert jdou do prodeje v pondělí 22. října v 19 hodin. „Samotného mě velmi zaskočilo, jaký zájem je o lístky, a to ještě předtím, než se objevily v předprodeji. Jsem rád, že můj první koncert bude v zemi, kde jsem skutečně doma,“ dodává hudebník. V omezeném počtu budou k dostání i lístky s osobním setkáním s Mikolasem.

Foto: Archiv M. Josefa

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mikolas Josef chystá svůj první pražský koncert. Chce nabídnout show srovnatelnou se zahraničními hvězdamiMikolas Josef chystá svůj první pražský koncert. Chce nabídnout show srovnatelnou se zahraničními hvězdami
 

Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!