Dave Matthews se i se svou kapelou vrací do Evropy. Dorazí i do Prahy

Dave Matthews se i se svou kapelou vrací do Evropy. Dorazí i do Prahy  

Americký hudebník a herec Dave Matthews se vrátí příští rok do Evropy. Během své koncertní šňůry navštíví i se svou kapelou rovněž českou metropoli, kde vystoupí 27. března 2019 v pražském Foru Karlín.

Dave Matthews Band se vrátí na evropskou tour poprvé od roku 2015. Zahájí ji 6. března 2019 koncertem v mnichovském Zenithu. Během měsíce pak odehraje i dva koncerty v Eventim Apollo v Londýně i svou historicky první show v Oslu, ve Varšavě i v Bologni. V Praze se představí 27. března, kdy vystoupí ve Foru Karlín.

„Prestižní americký týdeník Variety si nedávno velmi pochvaloval vyprodaný koncert Dave Matthews Band v losangeleském Hollywood Bowlu a na adresu jejich vystoupení uvedl, že koncerty této kapely se ani zdaleka nedají srovnat s vystoupením žádné jiné skupiny,“ lákají organizátoři, „není proto divu, že letošní podzimní turné po Severní Americe zahrnuje i dvě beznadějně vyprodané show v newyorské Madison Square Garden.“

Kapela, která má na svém kontě i prestižní cenu Grammy, prodala dohromady na 38 milionů CD i DVD nosičů a více než 24 milionů vstupenek na své koncerty. Mezi její nejznámější hity patří písně jako What Would You Say, Too Much, Everyday, American Baby, Funny The Way It Is a Crash Into Me. Od roku 1991, kdy skupina zahájila svou hudební kariéru, vydala již devět studiových nahrávek. Poslední tento rok s názvem Come Tomorrow.

„Album získalo skvělé recenze v prestižních magazínech New York Times a Rolling Stone, které vypichují úžasnou hudební i náladovou pestrost nejen titulní písně,ale například songů ‚Here On Out‘ či ‚Black And Blue Bird‘,“ dodávají organizátoři.

Vstupenky budou k dispozici v internetovém předprodeji od 26. října od 9 hodin. Zájemci je seženou za jednotnou cenu 1 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!