Sexy Dancers se vrací na koncertní pódia. Živě představí své první a jediné album

Sexy Dancers se vrací na koncertní pódia. Živě představí své první a jediné album  

Přesně před dvaceti lety vydala kapela Sexy Dancers své první a zároveň i poslední album Butcher’s on the Road s její nejznámější písní Slim Jim. Ta se stala jedním z největších českých hitů 90. let. Nyní se formace v čele s Romanem Holým, Danem Bártou a Darou Rollins vrací na koncertní pódia.

„Je to dvacet let, ještě vypadáme výborně, byla ta příležitost a umíme být i sentimentální. Myslím, že pár lidí mělo tu naši jedinou desku opravdu rádo, tak proč jim nezahrát,“ vysvětlil zpěvák Dan Bárta důvody, které vedly kapelu k návratu. Během turné Butcher’s On The Road Live 2018, které se uskuteční během října a listopadu, objedou Sexy Dancers čtyři koncertní zastávky.

První koncert se uskuteční 31. října v brněnském klubu Radost. Následující den se kapely dočkají návštěvníci Lucerna Music Baru v Praze. Na konci listopadu zavítá do bratislavského Babylonu, aby o den později završili 29. listopadu turné v ostravském Brick House. „Před těmi dvaceti lety jsme vydali jednu desku, takže ji přehrajeme celou. A budeme u toho tančit jako diví,“ představuje program koncertů Bárta.

„Je fajn si zahrát ten materiál, znovu se přimknout k písním. Se zkušenostmi, co už máme, a s tím vědomím, že je to jen takový výlet zpátky do devadesátek, je to vlastně o to větší zábava,“ dodává Bárta. Kapela Sexy Dancers vznikla v roce 1998, kdy multiinstrumentalista, skladatel a producent Roman Holý společně s dalšími členy kapel J.A.R. a Illustratosphere pozval k mikrofonu Dana Bártu a Daru Rolins. Debutové a jediné album vydali ještě toho roku. Od té doby přestala kvůli dalším závazkům skupina vystupovat.

Butcher’s On The Road Live 2018:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!