Anna K. chystá vánoční turné. Velké haly vymění za divadla

Anna K. chystá vánoční turné. Velké haly vymění za divadla  

Přestože během své dlouhé hudební kariéry zpěvačka Anna K. vystupovala ve velkých sálech, na těch nejznámějších českých festivalech a má za sebou i akustické turné, vánoční koncertní šňůře se zatím vyhýbala. Až doposud. V listopadu a v prosinci se chystá do českých a moravských divadel s programem Světlo akusticky – Vánoční turné.

A na co se mohou návštěvníci ‚vánočních‘ koncertu těšit? „Na turné zazní akustické aranže mých největších hitů. Celý program bude hodně o světle a světlých okamžicích s naší hudbou, a krásné energii, kterou by předvánoční čas měl mít,“ vysvětluje zpěvačka Anna K. Při show ji doprovodí i nástroje, které běžně nepoužívá. Jedná se třeba o banjo, rezofonickou kytaru, mandolínu nebo hammondovy varhany.

Během koncertu ji doprovodí i dětský pěvecký sbor. „Na většině koncertů mne doprovodí Dětské Sborové Studio Ostrava Jih nebo Kühnův dětský sbor, se kterými jsem již v minulosti vystupovala,“ říká Anna K., „v některých městech oslovíme i místní pěvecké sbory. Moc se na ně těším.“ Turné odstartuje 7. listopadu v Hranicích na Moravě v Divadle Stará Střelnice. Následovat bude Náchod, Pelhřimov, Zlín, Olomouc, Brno či Jihlava.

K vyvrcholení vánoční tour pak dojde jen dva dny před Štědrým dnem, tedy 22. prosince v divadle Hybernia. „O turné je podle reakcí obrovský zájem. Mám z toho velkou radost. Nemůžu se dočkat,“ těší se Anna K. Vstupenky na jednotlivé koncertní zastávky jsou již nyní k dostání v internetovém předprodeji.

Termíny - Světlo akusticky:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!