John Mayall oslaví 85. narozeniny na světovém turné

John Mayall oslaví 85. narozeniny na světovém turné  

Britský bluesový zpěvák John Mayall oslaví příští rok své 85. narozeniny. A toto významné životní jubileum se rozhodl oslavit se svými fanoušky na světovém turné, během něhož se zastaví také v České republice.

„Od našeho posledního výletu již uběhl nějaký ten čas. Koncertování mi chybělo a rád bych, abyste věděli, že se počátkem roku 2019 vrátíme do Evropy,“ oznámil zpěvák a kytarista John Mayall svým fanouškům. Na turné ho doprovodí talentovaný kytarista Carolyn Wonderland, basista Greg Rzaba a bubeník Jay Davenport.

Na koncertech chce návštěvníkům přestavit svou připravovanou nahrávku. „Brzy vydáme nové album, které bude zvláštní tím, že na něm hostuje několik mých oblíbených kytaristů,“ přibližuje desku Mayall, „asi je všechny znáte. Chybět nebudou Joe Bonamassa, Carolyn Wonderland, Todd Rundgren, Larry McCray, Alex Lifeson a Steven Van Zant. Jsem velmi pyšný, že se všichni dobrovolně stali součástí mé poslední nahrávky, která dostala název Nobody Told Me. Takže se ještě jednou vydám i na cestu, abych dokázal, že blues je stále stejně silné jako kdykoliv předtím.“

V rámci svého světového turné dorazí John Mayall také do české metropole. Návštěvníci se ho dočkají 15. března 2019, kdy dorazí do pražského Fora Karlín. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 1 490 do 1 790 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!