Brněnský koncert buskerské senzace Too Many Zooz se posouvá o několik dní

Brněnský koncert buskerské senzace Too Many Zooz se posouvá o několik dní  

Newyorská formace Too Many Zooz měla původně vystoupit na brněnské Flédě již 5. listopadu, nyní ale svůj koncert přesouvá o třináct dní. A důvod? Logistika!

Kariéra Too Many Zooz odstartovala v metru v New Yorku, odkud je vytáhla neobvyklá popularita, kterou si získali na sociálních sítích, kam nahrávku jejich vystoupení umístili náhodní kolemjdoucí. Video obletělo celý svět a kapela se díky tomu dostala z nástupiště na koncertní pódia. Na první turné po malých klubech se vydali v roce 2015, o rok později vydala svou debutovou nahrávku Subway Gawdz.

Další velký úspěch pak přišel s nabídkou světoznámé zpěvačky Beyoncé, která pozvala Too Many Zooz ke spolupráci na albu Lemonade. Kapela ji pak doprovázela i během jejího živého vystoupení na předávání CMA Awards 2016. „Bylo to úžasné a velmi profesionální,“ komentoval tuto zkušenost barytonsaxofonista Leo Pellegrino, „Beyoncé byla moc milá a celá tahle zkušenost byla prostě skvělá. Opravdu se nedá popsat slovy, co jsme tehdy cítili.“

Do jihomoravské metropole dorazí Too Many Zooz v rámci série [loveit] sound. „Návštěvníci Flédy se mohou těšit na dokonalý smysl pro rytmiku a chytlavé melodie divoké trojice, která si své posluchače získala doslova na první poslech,“ lákají na koncert organizátoři, „ve svých živých performance se vrací ke kořenům jazzu, rocku i africké hudby a nápaditě je kombinují s prvky EDM nebo housu, zásadně však tvoří bez použití elektronických nástrojů a efektů.“

Přestože se měla show uskutečnit již 5. listopadu, kvůli závažných logistickým důvodům ji musí kapela přesunout až na 18. listopadu. Těm, kterým nový termín nevyhovuje, bude vráceno vstupné v plné výši.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fléda nabízí i další akce

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!