SOUTĚŽ: Hrajte s námi o neviditelnou ochutnávku vína a večeři!

SOUTĚŽ: Hrajte s námi o neviditelnou ochutnávku vína a večeři! 

Svět si v pondělí 15. října připomínal Mezinárodní den bílé hole, který upozorňuje na odlišnosti v životech nevidomých. Informuji.cz vám ve spolupráci s Neviditelnou výstavou umožní vyzkoušet si večer bez tak důležitého smyslu, jako je zrak. Jak na to?

Co se s vámi stane, když zmizí všechno světlo? Ojedinělou interaktivní cestu světem nevidomých už léta v Novoměstské radnici nabízí Neviditelná výstava. Její tvůrci ani letos nemohli vynechat připomínku Mezinárodního dne bílé hole. Se svou sondou do života ve tmě navštívili základní školu ve sředočeské Davli a ukázali studentům, jak fungují lidé, kteří svět vidí jinak než ostatní. Na fotoreport se můžete podívat zde.

Chcete i vy poznat, jaké to je, a přitom si užít příjemný večer? Máme pro vás dvakrát 2 vstupenky na neviditelnou ochutnávku vína a jednou 2 vstupenky na neviditelnou večeři. Jediné, co pro ně musíte udělat, je odpovědět na soutěžní otázku a věřit ve trochu štěstí při losování.

Ve zmíněné návštěvě ZŠ v Davli si děti vyzkoušely míčovou hru nevidomých. Otázka zní, jak se tato hra jmenuje? Odpovídejte do komentářů v příspěvku na našem facebooku. Najdete ho připíchnutý na stránce nahoře. Soutěžíme do pátku 26. října!
 

Vítězové si vychutnají zážitek, který jim možná změní život. Pro samotnou výstavu a další zajímavé akce, jako je třeba neviditelná ochutnávka piva 27. listopadu, mrkněte na http://neviditelna.cz.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA A VÝHERCI KONTAKTOVÁNI

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!