Světlo pro Světlušku již popatnácté. Vystoupí Bára Poláková, Michal Hrůza i Zrní

Světlo pro Světlušku již popatnácté. Vystoupí Bára Poláková, Michal Hrůza i Zrní 

Benefiční koncert Světlo pro Světlušku letos oslaví patnácté výročí svého vzniku. V Pražské křižovatce se 20. října mohou diváci těšit na koncerty slavných českých interpretů, ale i na setkání s hereckými osobnostmi, třeba Eliškou Balzerovou nebo Pavlem Křížem.

Poslechnout si hudbu a přispět na dobrou věc – to můžete v sobotu 20. října od 22 hodin v kulturním centru v bývalém kostele sv. Anny na Starém Městě, kterému se přezdívá Pražská křižovatka.

Hudební program zahrnuje zvučná jména české hudební scény. Na pódiu se objeví Michal Hrůza, Bára Poláková, Lenka Filipová, Debbi, Jindra Polák, Mikolas Josef či kapela Zrní. Zpěvák Xindl X společně se skupinou Jananas představí novou skladbu, kterou speciálně připravili pro Světlušku.  

Během večera vystoupí i snowboardistka Eva Samková, která si zkusí windsurfing poslepu. Paralympijský vítěz v cyklistice Jiří Ježek zase předvede disciplínu biketrial s maskou na očích.

Kromě hlavní moderátorky z Českého rozhlasu Lucie Výborné nebudou chybět ani další osobnosti, které dříve se Světluškou spolupracovaly – třeba Pavel Kříž, Saša Rašilov, Eliška Balzerová, Klára Melíšková nebo Marek Adamczyk. Speciálním hostem večera se stane youtuber Kovy, který bude z call centra streamovat na sociálních sítích a ujme se také role jednoho ze spolumoderátorů.

Foto archiv akce

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!