Haná se promění v taneční parket. Už v sobotu vypukne Dance Sensation

Haná se promění v taneční parket. Už v sobotu vypukne Dance Sensation 

Olomouc láká na jednu z největších devadesátkových party v okolí. V S-KLUBU vystoupí Verona nebo legendární hvězda diskoték E-rotic.

Hity, na který jste vyrůstali, pořádná vlna nostalgie, ale i energická show s hvězdnými interprety. Hanáci zvou do svého domova na devadesátkovou vlnu, kterou rozhodně každý víkend nezažijete.

Hlavním lákadlem je skupina E-rotic, která obráží taneční parkety od roku 1994. Publikum zaujala hned svým prvním hitem Max Don`t Have Sex With Your Ex a kreslenými videoklipy. Po deseti letech působení se švýcarsko-německé uskupení náhle rozpadlo. V roce 2015 však naplnilo tužby svých fanoušků a ve složení Lyane Leigh-Stephen Appleton ohlásilo comeback. Duo vystupuje aktivně po evropských zemích a před dvěma lety vydalo singl Video Starlet.

Tuzemskou scénu pak zastoupí skupina Verona, která se proslavila především hitem Nejsi sám. V Olomouci zahraje v nové sestavě se zpěvačkou Veronikou Stýblovou, která po dlouhých 16 letech nahradila původní vokalistku Markétu Jakšlovou.

V S-KLUBU nebudou ale chybět ani DJ`s včetně účinkujících jako jsou DJ P. M. C., LEGENDARY DJ PRŮŠA, DJ DIXENT či DJ ROMAN PACHTA. Lístky koupíte zde

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

S-klub nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: S-klub

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!