Říjnový koncert vyprodal během jednoho dne. Proto George Ezra ohlásil další pražský termín

Říjnový koncert vyprodal během jednoho dne. Proto George Ezra ohlásil další pražský termín  

George Ezra ještě ani neodehrál svůj vyprodaný říjnový koncert a už oznámil další koncertní termín v České republice! Do Prahy se totiž vrátí již 21. května 2019, kdy vystoupí ve štědrých prostorách Tipsport Arény.

Britský zpěvák George Ezra letos nadchl publikum letního festivalu Colours of Ostrava. Bezprostředně po své festivalové show oznámil termín svého sólového koncertu v české metropoli. Uskuteční se 22. října ve Forum Karlín. O vstupenky na něj byl takový zájem, že ho fanoušci vyprodali za pouhý jeden den. „Vzhledem k ohromnému zájmu o jeho koncert bylo s managementem George Ezry domluveno jeho další vystoupení v Praze,“ vysvětlují organizátoři.

George Ezra se tak do české metropole vrátí již 21. května 2019, kdy vystoupí v Tipsport Aréně. Návštěvníci se mohou těšit na songy z očekávaného druhého alba Staying At Tamara´s, které vydal pětadvacetiletý hudebník tři roky po svém debutu Wanted On Voyage. Obě nahrávky byly napsány, vytvořeny a inspirovány Georgeovými cestami na mnoha místech, mezi nimiž nechybí prasečí farma v Norfolku, stodola na kukuřičnou mouku v Kentu, předělaný kravín v severním Walesu i Airbnb v Barceloně.

„Často nás po setkání s někým napadají neobvyklé myšlenky, že se musíme dostat na kloub tomu, kdo ten člověk vlastně je. S láskou neexistuje nejistota, je to, co to je, a já lásku přirovnávám k ráji,“ vysvětluje Ezra vznik písně Paradise. Z desky pochází ale také singly Don´t Matter Now, Shotgun či Hold My Girl.

Vstupenky na koncert jdou do prodeje 10. října v 10 hodin. Zájemci je seženou ve dvou cenových kategoriích. Za stání na ploše a za sezení zaplatí 930 korun. Za stání pod pódiem 1 150 korun. Na místě si v den konání ještě připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!