Rebekah přinese do Brna vánoční nadílku o tři dny dříve

Rebekah přinese do Brna vánoční nadílku o tři dny dříve 

Letošní hlavní hvězdou klubové noci Elektra na Flédě bude britská DJ-ka Rebekah. 21. prosince přiveze do Brna svou vizuálně propracovanou show plnou industriálního techna.

Rebekah Parmar je jednou z nejvlivnějších dam aktuální scény taneční hudby. Její tracky se drží vysoko na žebříčcích a mimo to je i úspěšnou producentkou. Ačkoliv nyní žije v Berlíně, její hudba reflektuje bohaté kořeny britské undergroudové scény 90. let, ve kterých Rebekah spatřuje svou hlavní inspiraci. Už v pouhých šestnácti se svém domovském Birminghamu začala zajímat o hudební kluby, kde poznala legendy elektronické hudby jako např. Derrica Cartera, DJ Sneaka či Billy Nastyho; i díky nim měla Rebekah už v raném mládí jasno, že chce být DJ-kou. 

Rebekah měla původně dobře našlápnuto v kariéře modelingu. Rozhodla se však dělat to, co ji baví nejvíce, a tak už sapoustu let vydává své skladby pod labely jako Criminal Records, FVF nebo Naked Lunch a koncertuje po celém světě – za zmínku stojí její účast na festivalech AwekeningsSónar nebo Nuits Sonores. Pod svým současným vydavatelstvím Soma Quality Records vydala aktuální desku Fear Paralysis (2017), kterou brněnskému publiku představí 21. prosince ve Flédě v rámci klubové noci Elektra. 

 

foto: Electronic Beats

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!