Místo světelných mečů smyčce. Oscarová Nová naděje rozezní O2 arenu

Místo světelných mečů smyčce. Oscarová Nová naděje rozezní O2 arenu 

Fenomén Star Wars znovu nadchne Prahu. V O2 areně uvidí diváci první film galaktické ságy s živou hudbou Johna Williamse. Jeho skladby zahraje The City of Prague Philharmonic Orchestra.

Úvodní díl legendární série z dílny George Lucase promění 15. října libeňskou halu v kosmickou loď, která odnese fanoušky na pořádný hudebně filmový výlet. Na obřím plátně uvidí diváci Epizodu IV, Novou naději a o muzikální zážitek se postará velký symfonický orchestr z Prahy - The City of Prague Philharmonic Orchestra.

Plátno o velikosti 20x10 metrů představí speciální blu-ray edici z roku 2011, pochopitelně v originálním znění. Filharmonici města Prahy doprovodí snímek oceněný sedmi Oscary ikonickou hudbou Johna Williamse, který má sám na kontě desítky dominací na prestižní americkou cenu. Za Star Wars proměnil nejen tu, ale obdržel i Grammy, cenu BAFTA a Zlatý Glóbus.

Novou naději natočil George Lucas již v roce 1977 a jejím představením změnil budoucnost filmového průmyslu. Postavy jako Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo nebo princezna Leia zná v současnosti snad každý fanoušek sci-fi. Značku Star Wars drží společnost Disney a za poslední roky natočila dvě filmová pokračování Force Awakens a Last Jedi a stejný počet tzv. spin-offů Rogue One a Solo.

Níže se podívejte na upoutávku, nechť vás provází síla!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!