Hollywood Undead ohlásili evropské turné! Dorazí i do Prahy

Hollywood Undead ohlásili evropské turné! Dorazí i do Prahy 

Moskva, Londýn, Liverpool, ale také Praha či Bratislava. To jsou jen některé ze zastávek evropského turné, na které vyjede americká nu metalová partička Hollywood Undead. V české metropoli chystá svůj doposud největší koncert.

Čeští fanoušci se dočkají kapely Hollywood Undead 18. dubna 2019. Do Prahy přijede se svým doposud největším koncertem, který se uskuteční v Tipsport areně. Návštěvníkům slibuje strhující show i nové songy, v nichž se skupina vrhla do doposud neprobádaných chytlavých vod elektronické hudby.

Rok 2018 je pro rockery z Hollywoodu skutečně převratný. Ještě před koncerty v Evropě se vydají na společnou šňůru s legendárními Cypress Hill. Velký úspěch sklízejí také díky svému doposud poslednímu albu V (Five), které si vydali pod svou vlastní značkou, nikoliv u velké nahrávací společnosti.

Na desku letos navázali dvěma novými singly, poslední nese název Another Level a je inspirovaný taneční elektronikou a těžkými beaty. „Je o posouvání hranic až na samotné maximum našich sil a jejich následné překročení o dalších deset kroků,“ představuje song zpěvák Johnny 3 Tears.

Vstupenky na koncert půjdou do předprodeje 5. října v 10 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!