Zpěvák Voxel zve na své první sólové turné

Zpěvák Voxel zve na své první sólové turné  

Písničkář Voxel si pro své fanoušky přichystal překvapení v podobě turné s názvem (PUPEČNÍ) ŠNŮRA, kde zazní kromě oblíbených písní také novinky z připravovaného alba. V rámci turné zpěvák zahraje v deseti městech po celé České republice. Začne v pondělí 12. listopadu v Praze, poslední zastávkou bude v sobotu 8. prosince Liberec.

Před rokem Voxel zazářil netradičním pop-folkovým turné s Cimbálovkou, nyní se jeho příznivci mohou těšit na zpěvákovu první sólovou sérii koncertů. Název (PUPEČNÍ) ŠŇŮRA není náhodný. Populárnímu písničkáři se tento rok narodil druhý syn a vyšel mu singl Těhotná, inspirovaný jeho manželkou a obdobím, které doma právě prožívali.

Jedná se o moje první sólo turné, kde pojedu dlouhé koncerty a budu se snažit co nejvíce do celého děje zapojovat návštěvníky. Název turné je spojen především se singlem Těhotná, ale také proto, abychom se na místě s fanoušky co nejvíce propojili,“ popisuje zpěvák a slibuje, že koncert bude mít nejméně hodinu a půl. Děti do dvanácti let budou mít navíc vstup na všechny koncerty zcela zdarma.

Zpěvákovou největší inspirací je jeho rodina a přátelé. Právě proto se také rozhodl  do nejnovějšího klipu k písni Těhotná zapojit manželku i oba syny. „Chtěl jsem mít v klipu místo herců rodinu. Stejně song vznikl díky nim, respektive díky jinému stavu mé manželky, se kterou jsem se snažil prožívat a užívat vše, co tento stav obnáší. A musím říct, že klobouk dolů dámy, maximálně vás obdivuji a klaním se až k zemi. Myslím, že chlap by to nedal,“ dodává Voxel, který si v klipu prohodil roli se svojí ženou. Zahrál si tak těhotnou nastávající maminku, která prožívá strasti i slasti těhotenství.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!