Pražské Dejvice v úterý hostí Kampus Fest. Lákají na pivo či Vladimira 518

Pražské Dejvice v úterý hostí Kampus Fest. Lákají na pivo či Vladimira 518 

Studentský festival nabídne v týdnu pestrý hudebník program nejen pro členy místních fakult.

Kampus Dejvice se v úterý 2. října 2018 promění ve velký studentský festivalový areál. Na dvou pódiích před Národní technickou knihovnou a v Technické ulici vystoupí hvězdy české hudební scény, vrcholem pak bude koncert Vladimira 518, jednoho z nejdéle působících rapperů u nás.

Budoucí absolventy - architekty, kněze, strojaře, elektrotechniky, stavaře i chemiky, ale i nestudující návštěvníky, čeká prezentace studentských spolků, stánky s delikatesami a hlavně - nabídka celkem 18 minipivovarů! Organizátoři proto sezvali nejlepší české sládky sládky, aby zajistili na festivalu ochutnávku svých produktů.

Kampus Fest má také svého váženého patrona – Karla Napoleona Ballinga. Vynálezce stupňového značení piva a zakladatele první technické knihovny v českých zemích. Gastro-kulturní podnik si dává za cíl spojit místní studenty napříč fakultami. Celodenní slavnost začne v 15:00 a potrvá až do ranních hodin, kdy skončí společnou afterparty v Dejvické Klubovně. Studenti tak pomyslně uzavřou festivalovou sezónu.

Mezifakultní akce, jako je Kampus Fest, zatím nemá obdoby. Organizátorem akce je Vysoká škola chemicko-technologická a její studenti. Vstup je zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!