Within Temptation jsou zpět s novou deskou. Předvedou ji i v Praze

Within Temptation jsou zpět s novou deskou. Předvedou ji i v Praze  

Nizozemská symphonicmetalová skupina Within Temptation vydává 14. prosince již sedmé studiové album Resist. Nahrávku plnou hymen a tmavým zákoutí dorazí živě předvést také českým fanouškům.

„Resist je pro nás důležitým milníkem. Kdybychom nenahráli tuhle desku, už bychom tu zřejmě nebyli,“ vysvětluje frontmanka kapely Sharon den Adel, „inspiraci jsme čerpali z moderní hudby, které jsme dali velice temnou tvář. Cítíme, že v dnešní době popová hudba postrádá rebelskou stránku. Naším hlavním cílem bylo sesbírat fragmenty zvuků, které se nám zalíbily a zaostřit jim hrany, co nejvíc to půjde. Výsledkem je nový hudební svět. Je mnohem těžší, špinavější a futurističtější.“

Novou desku vyjedou Within Temptation předvést na evropské turné, v rámci něhož navštíví 33 měst v celkem osmnácti zemích světa. A nevynechá při tom ani Českou republiku. V pražském Foru Karlín vystoupí již 11. prosince. Kapela slibuje nejen nové songy, ale také působivou jevištní show. Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 690 korun na stání a 850 na stání před pódiem.

Within Temptation debutovali v roce 1997 deskou Enter. Do povědomí širší veřejnosti se ale dostali až o čtyři roky později singlem Ice Queen. Od té doby kapela vydala ještě dalších pět desek. Doposud poslední vyšla v roce 2014 s názvem Hydra. Poté o skupině fanoušci dlouho neslyšeli. „Když skončilo naše poslední turné. Měla jsem volný čas. Uvědomila jsem si, že potřebuji nějakou dobu strávit se svojí rodinou, abych se vypořádala s různými věcmi a znovu se našla. Trvalo to mnohem déle, než jsem čekala,“ vysvětlila Adel dvouroční pauzu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!