Nové album Disconnected představí v Praze Jan Blomqvist

Nové album Disconnected představí v Praze Jan Blomqvist   

Hudebník, jehož tvorbou se prolínají žánry elektronické a dance hudby. To je Jan Blomqvist, který natočil svou novou desku Disconnected, jež má být zprávou o naší době, o dnešku a současné generaci. Živě ji představí také fanouškům v Praze.

„Svět je čím dál víc propletenější. Existuje Email, Facebook, Instagram. Každý sleduje toho druhého, čte a lajkuje posty, komentáře a obrázky. Svět se smršťuje, význam času se změnil. Album zkoumá ve 13 skladbách význam rozpojení,“ lákají organizátoři na novou desku, kterou představí Jan Blomqvist pražským fanouškům 20. prosince v pražském klubu Roxy.

Co to znamená, když lidé žijí ve dvou světech – v tom reálném a v tom virtuálním? A jak se tyto světy prolínají? Na to se snaží album Disconnected, které bylo napsáno a produkováno ve spolupráci s Felixem Lehmannem a Ryanem Mathiesenem, odpovídat. Natáčeno bylo celkem na čtyřech místech zeměkoule. Na Islandu a v poušti v Kalifornii, na izolovaných místech, která evokují rozpojení. Ale také v New Yorku a v Berlíně, v hlučných městech, která nikdy nespí.

„Nyní vychází kompletní opus, který spojuje rozpojení, jak vizuálně, tak na poslech. Jedinečný Blomquistův soud je vyzrálejší a lineárnější,“ dodávají organizátoři pražského koncertu. Vstupenky na něj jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 460 korun plus poplatky. Na místě se v den konání koncertu cena vyšplhá na 580 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!