Ze severu s rockovými básněmi. Poets of the Fall přijedou poprvé do Prahy

Ze severu s rockovými básněmi. Poets of the Fall přijedou poprvé do Prahy 

LORDI, HIM nebo The Rasmus. Finský rock, tolik úspěšný ve světě, nabídne Česku další kapelu ze své hudební líhně. V metropoli premiérově zahrají Poets of the Fall.

Pražská Roxy v dubnu příštího roku přivítá jednu z nejpopulárnějších finských kapel, alternativní rockery z Helsinek. Básníci podzimu, jak zní volný překlad finské formace, by zřejmě nevznikli bez invence zpěváka Marka Saaresta, který před patnácti lety prodal veškerý majetek a utržené peníze investoval do své hudební budoucnosti.

Postupně stále slavnější Poets of the Fall se ze sklepu rodičů vypracovali na jednu z nejvyhledávanějších formací ve Finsku. Jejich první singl Last Goodbye dokonce použili vývojáři počítačové hry Max Payne 2. Od té doby okupovali nejvyšší příčky severských hitparád se sedmi alby. To aktuální s názvem Ultraviolet vyjde letos v říjnu. První nahrávku z něho si poslechněte níže.

Řízný mix rocku, metalu a industriálních zvuků zazní v českém hlavním městě 23. dubna 2019. Lístky na koncert jsou již v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!