Ed Sheeran rozpoutal v Česku šílenství. Vstupenky mizí po desetitisících a organizátoři ohlašují druhý koncert

Ed Sheeran rozpoutal v Česku šílenství. Vstupenky mizí po desetitisících a organizátoři ohlašují druhý koncert  

Jen pár hodin po odstartování předprodeje na koncert Eda Sheerana bylo pořadatelům jasné, že zájmu fanoušků kapacita areálu letiště v Letňanech stačit nebude. Proto se rozhodli přidat ještě jednu show, která se uskuteční jen den po prvním termínu.

Nápor fanoušků přitom všichni očekávali. Ed Sheeran patří k nejprodávanějším světovým hudebníkům a jeho koncerty k nejžádanějším akcím vůbec. Že ale čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný výherce Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards strhne až takový zájem, to asi čekal nejspíš jen málokdo. Hned pár minut po spuštění předprodeje se hlásily o vstupenky desetitisíce fanoušků a okamžitě bylo jasné, že ani kapacita Letňan, jedné z největších možných koncertních ploch v Praze vůbec, na všechny stačit nebude.

Organizátoři proto urychleně zareagovali na velkou poptávku a přidávají v Letňanech druhý koncert, na němž Ed Sheeran vystoupí hned den po prvním oznámeném termínu. Česká metropole se tak dočká hned dvou show populárního britského hudebníka, které se uskuteční 7. a 8. července příštího roku. Vstupenky jsou k zakoupení v internetových předprodejích, a to v cenovém rozmezí od 1 600 korun do 2 300 korun.

Ed Sheeran se do Prahy vrátí v rámci svého turné Divide po čtyřech letech, kdy odehrál koncert před vyprodanou Tipsport Arénou. Návštěvníkům tentokrát představí písně ze své poslední desky „÷“ (Divide), které se po celém světě prodalo již více než 15,5 milionů kopií. Z ní pochází hity, jako jsou Shape of You, Castle on Hill, Galway Girl, Perfect či Happier. Chybět nebudou ale ani nejznámější songy z předchozích alb „+“ (Plus, 2011) a „x“ (Multiply, 2014).

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!