David Stypka a Debbi nadělí předvánoční dvojkoncert

David Stypka a Debbi nadělí předvánoční dvojkoncert 

Letošní laureáti ceny Anděl, David Stypka (interpret roku) a Debbi (interpretka roku), odehrají 10. prosince v Paláci Akropolis společný dvojkoncert.

Zpěvák David Stypka, původem z Frýdku-Místku, je známý svým charakteristickým hlasovým projevem a poetickými texty. Zásadními úspěchy v jeho kariéře byly například duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá nebo aktuální singl Kříž – obě skladby zní pravidelně v rádiu. Stypka má na kontě dvě dlouhohrající alba a jedno EP. Roku 2014 vydal spolu se svou kapelou Bandjeez desku Čaruj. O dva roky později vyšlo EP Jericho (2016) a v loňském roce vypustil aktuální desku Neboj.

Debbi je česko-německá zpěvačka, která se z Německa přestěhovala do Prahy až v deseti letech. V sedmnácti se účastnila soutěže Česko Slovenská Superstar, kde sice nezaznamenala výraznější úspěch, ale všiml si jí producent Martin Ledvina, s nímž společnými silami stvořili album Touch the Sun (2011) se stejnojmenným singlem, který se uchytil jako reklamní song. Na kontě má Debbi ještě dvě úspěšná alba Love, Logic & Will (2013) a Break (2017). V minulosti spolupracovala s umělci Jakubem Ondrou, Janou Kirschner nebo Marcellem.  

Nyní chystají Debbi společně s Davidem Stypkou předvánoční dvojkoncert v Paláci Akropolis, kde 10. prosince spojí svůj talent, chytlavé melodie a osobní kouzlo. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!