Italská superhvězda Eros Ramazzotti míří do Prahy

Italská superhvězda Eros Ramazzotti míří do Prahy 

Poprvé se českému publiku představil v roce 2009 a tuzemští milovníci hudby si ho okamžitě oblíbili. Jedna z nejpopulárnějších osobností italské hudební scény, zpěvák a skladatel Eros Ramazzotti, se po čtyřech letech vrátí do Prahy. 22. října příštího roku v pražské O2 areně předvede nové album Vita Ce N’è.

Zatím poslední zastávkou italského zpěváka v České republice byl koncert v rámci turné ke studiovému albu Perfetto v roce 2015. Poté vyšla řada výběrových kompilací největších hitů či duetů zpěváka, který svůj hlas spojil například s Tinou Turner, Cher, Rickym Martinem, Andreem Bocellim či Lucianem Pavarottim. V lednu letošního roku své fanoušky navnadil na další hudební novinku – slíbil nové písně, novou energii a nové turné, na kterém vyjma nových skladeb zcela jistě zazní i největší Ramazzottiho hity jako Cose Della Vita či Più Bella Cosa.

Album s názvem Vita Ce N’è vyjde 23. listopadu ve standardní, deluxe, barevné a super deluxe verzi. Vydání desky doprovází světové turné, které začíná 17. února 2019 v Mnichově.  

Eros Ramazzotti má u nás velkou fanouškovskou základnu. Jako jeden z mála neanglicky zpívajících interpretů je u tuzemského publika velice oblíbený, a to především díky své okouzlující melancholické hudbě plné romantických balad a velkému charismatu. První výrazný úspěch zaznamenal už v roce 1984, kdy se dostal do programu věhlasného festivalu v San Remu. Jakožto mladý nováček tehdy soutěžil v kategorii B, tedy v rámci souboje začínajících interpretů. Předvedl vlastní píseň Terra promessa, což stačilo k tomu, aby vzbudil pozornost nejen u publika, ale i u lovců talentů.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!