White Lies představí své nové album živě také českým fanouškům

White Lies představí své nové album živě také českým fanouškům  

Nové album, turné i koncert v Praze. To slibuje svým českým fanouškům anglická hudební skupina White Lies.

Formace White Lies, v jejímž čele stojí zpěvák Harry McVeigh, naplánovala vydání své nové nahrávky na 1. února. Ponese název Five a jednat se bude příznačně o páté studiové album, které kapela vydá. Slibuje znovu nabytou energii a sebejistotu. Hudební scéna se během let dramaticky proměnila, jejich vrstevníci zazářili a zmizeli, konzumní způsob života se stal normou, ale fanoušci White Lies se nemění a zůstávají věrní.

Tohle je pro White Lies jakýsi milník. Vychází po deseti letech naší existence – během nich jsme rozšířili náš hudební záběr a hranice. Nové album je začátkem nové a vzrušující kapitoly,“ láká skupina na novou desku, která byla skládána i nahrávána na obou stranách Atlantiku. Kapela již z nahrávky představila debutový sedmiminutový singl Time To Give.

Novou desku vyjedou White Lies fanouškům živě představit na koncertní šňůru, během níž se zastaví také v České republice. Jejich koncert se uskuteční 7. března 2019 v pražském klubu Roxy. Vstupenky na koncert jsou v předprodeji za 690 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!