Bryan Ferry se chystá do České republiky. Během svého světového turné vystoupí ve Foru Karlín

Bryan Ferry se chystá do České republiky. Během svého světového turné vystoupí ve Foru Karlín  

Patnáct studiových alb a nezapomenutelné hity, jako jsou Slave To Love, Don´t Stop The Dance či Kiss And Tell. To je účet anglického zpěváka a skladatele Bryana Ferryho, který dorazí příští rok do České republiky.

Svou první sólovou studiovou nahrávku vydal Bryan Ferry již v roce 1973 s názvem These Foolish Things. Ještě předtím stihl nahrát desku s formací Roxy Music. A již od té doby si začal získávat popularitu jako jeden z nejstylovějších hudebníků popové a rockové hudby, který ve své tvorbě evokuje okouzlující a romantické světy. Kromě hudby se věnoval také výtvarnému umění, a tudíž se podílel také na vizuálních aspektech své tvorby.

Bryan Ferry také vytvořil a režíroval jedny z nejoriginálnějších i nejkontroverznějších obalů desek, které se objevily v posledních desetiletí. Přestože je součástí hudební scény již desítky let, stále je považován za klasického i nadčasového hudebníka. Poslední album Avonmore vydal v roce 2014.

Své největší hity vyjede Bryan Ferry představit na turné, během něhož se zastaví také v České republice. Fanoušci se ho dočkají 5. června 2019, kdy dvaasedmdesátiletý hudebník vystoupí v pražském Foru Karlín. Vstupenky na koncert jsou k dostání v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 1 990 do 2 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!