Ben Cristovao chystá megashow v O2 areně. Má předčít vše, co dosud připravil

Ben Cristovao chystá megashow v O2 areně. Má předčít vše, co dosud připravil  

Největší koncert v historii desetileté kariéry slibuje na příští září svým fanouškům stále oblíbenější český zpěvák Ben Cristovao. Na 21. září 2019 chystá v pražské O2 areně show, která má absolutně překonat vše, co dosud připravil.

Tento rok byl pro zpěváka, který na sebe poprvé výrazněji upozornil svým účinkováním v hudební soutěži Česko Slovenská Superstar, velmi plodný. Ben Cristovao vydal hned několik singlů, mezi nimiž nechybí písně Nejlepší, Nohy či Smitko. Rovněž nahrál ústřední song Padam k česko-slovenskému tanečnímu snímku Backstage. Dodnes ho na YouTube zhlédlo již přes 16 milionů lidí.

Jeden z nejzásadnějších tuzemských interpretů pro mladou generaci Cristovao také zasedl v porotě stejné talentové soutěže, v níž se před několika lety zrodila jeho hvězdná kariéra, a v srpnu odletěl do Tokia, kde se zúčastnil asijského mistrovství v brazilském jiu jitsu. Odtud si odvezl cenu, když zvítězil ve své kategorii modrých pásů.

Na plno se nyní vrhne jednatřicetiletý hudebník do příprav své velké show, k níž dojde za necelý rok v pražské O2 areně, jejíž štědré prostory nabízejí Benovi mnoho prostoru pro jeho kreativní nápady. „Kdo zažil loni Benův koncert ve Žlutých lázních, ten už ví, že ho čeká neuvěřitelná a maximálně propracovaná show,“ lákají na koncert jeho organizátoři.

Vstupenky na koncert budou k dostání hned v několika cenových relacích. Za stání si fanoušci zaplatí 790 korun, za stání u pódia 1 390 korun. Lístky na sezení budou k dostání v cenovém rozmezí od 890 do 1 190 korun.

Foto: Benedikt Renč

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!