Metallica se příští rok vrátí do Česka. Vystoupí pod širým nebem na letišti v Letňanech

Metallica se příští rok vrátí do Česka. Vystoupí pod širým nebem na letišti v Letňanech  

Je to jen pár měsíců, co překvapila kapela Metallica během svého pražského koncertu české fanoušky písní Jožin z Bažin. A nyní je jasné, že se do metropole brzy vrátí. Právě totiž oznámila termín svého dalšího koncertu, který se uskuteční v srpnu příštího roku.

Velké koncertní turné ukončila americká heavymetalová legenda Metallica teprve v květnu tohoto roku. A již nyní potvrdila návrat do Evropy a Velké Británie během své WorldWired Tour, v rámci níž připravuje velkolepé koncerty pod širým nebem, a to na stadionech, v parcích, letištích, a dokonce i na zámku. Kapela odstartuje turné koncertem na lisabonském Estádio do Restelo. Poslední koncert se uskuteční v německém Mannheimu.

Během turné odehraje kapela celkem 25 ohlášených koncertů. Některé z nich na místech, do nichž se během poslední šňůry nedostala, a to včetně Milána, Curychu, Bruselu, Berlína, Moskvy, Varšavy, Bukurešti či estonského Tartu. Na všech koncertech je doprovodí skupiny Ghost a Bokassa, a to i na pražské show, která se uskuteční 18. srpna v letišti v pražských Letňanech.

Vstupenky na koncert jdou do oficiálního předprodeje 28. září v 10 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 490 do 2 990 korun. Fanoušci, kteří se rozhodně nespokojí jen s jednou jedinou show, mohou využít speciální vstupenku Wherever I May Roam Black Ticket, jenž umožňuje přístup na každý koncert skupiny v rámci tohoto turné. Omezený počet 750 kusů bude k dostání za 598 EUR.

Každá (i běžná) vstupenka navíc obsahuje výběr standardního fyzického nosiče nebo digitální verze v pořadí desáté studiové desky Hardwired. Návštěvníci koncertu si budou moci také zdarma stáhnout MP3 se záznamem z navštívené show.

Foto: Ross Halfin

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!