Festival Fair Fair již podesáté láká na finger food porce jídla z nejrůznějších koutů světa

Festival Fair Fair již podesáté láká na finger food porce jídla z nejrůznějších koutů světa  

Menší porce jídla, na které nepotřebujete příbor. Na to láká návštěvníky i letos festival Fair Fair, který se uskuteční již podesáté, a to 22. září v pop-upovém prostoru Tiskárny na Vzduchu.

Festival Fair Fair je jediným pražským finger food festivalem. Návštěvníkům nabízí předkrmy, jednohubky, chlebíčky, tapas, dezerty, ale i sendviče či sushi. „Na Fair Fair chceme zajistit širokou nabídku jídel nejrůznějších chutí, kterou připraví bistra, kavárny, cukrárny, food trucku, gastro projekty, ale i kamenné restaurace,“ vysvětluje jedna z organizátorů festivalu Lucie Kosová, „díky finger food velikostem navíc budete moct ochutnat skutečně všechno.“

K dispozici budou ochutnávky kuchyní z nejrůznějších koutů světa. Prodávající připravují burgery, raw a vegan speciality, asijské pochutiny, sladké a slané koláčky, cupcakes a další. Kromě jídla sází organizátoři také na kulturní program a jedinečnou atmosféru. Celý den budou pro návštěvníky hrát DJs a připraveny budou i nejrůznější soutěže a další doprovodný program. „Festivalem vás provede Lukáš Venclík, který strávil posledních pár měsíců s Trabantem napříč kontinentem. Určitě bude mít zážitky, o které se s návštěvníky rád podělí,“ láká Dominika Antonie Skalová.

Fair Fair je jednou z akcí, kterou Tiskárna na vzduchu ukončí svou šestou sezónu. Své prostory návštěvníkům poté otevře až na jaře příštího roku. Vstup na festival je zcela zdarma a přivést si s sebou můžete i svého čtyřnohého miláčka.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Tiskárna na vzduchu

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!