Rybičky 48 vyrazí na podzimní turné. Představí na něm novou desku

Rybičky 48 vyrazí na podzimní turné. Představí na něm novou desku  

Kutnohorská kapela Rybičky 48 vyjede na konci října na své podzimní Best Fuck Off Tour. V rámci této koncertní šňůry pokřtí novou desku a chybět nebude ani pražská narozeninová show. Bude to velké, slibuje skupina.

“Na podzim vydáme po pěti letech svoji novou dlouho očekávanou desku Best Fuck Off. K vydání desky jsme pro vás připravili velké turné Best (Fuck) Off Tour,” lákají na koncertní turné Rybičky 48. Jako první se kapely dočkají fanoušci v Ústí nad Orlicí, a to 26. října. Následovat bude Kutná Hora, Liberec, Herálec, Prostějov, Ostrava, Plzeň a Hradec Králové

V rámci turné Rybičky 48 odehrají i speciální narozeninový koncert, který se uskuteční 22. listopadu v Lucerně. Vstupenky jsou ale již beznadějně vyprodány. “Před pár lety se nám ani nesnilo, že někdy budeme hrát ve Velkým sále Paláce Lucerna v Praze a už vůbec se nám nesnilo, že náš koncert v tomhle svatostánku bude skoro půl roku dopředu vyprodán. Je to fantazie,” raduje se kapela. 

K vrcholu koncertní šňůry dojde ale až 15. prosince v Brně, pro které si kapela Rybičky 48 připravila speciální vánoční koncert, na němž pokřtí svou novou desku Best Fuck Off, která vyjde v říjnu roku 2018. Kapela slibuje speciální show, jež bude k vidění pouze v Brně.

Vstupenky na turné jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream

Termíny Best Fuck Off Tour 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!