Kapela Harlej chystá podzimní turné i velký koncert v pražské Lucerně

Kapela Harlej chystá podzimní turné i velký koncert v pražské Lucerně  

Bohatá festivalová sezóna je u konce a to znamená, že se kapela Harlej chystá opět za fanoušky do hal a klubů. Během Možná tour 2018 navštíví čtrnáct měst v Čechách i na Moravě.

Své současné turné pojmenovala kapela Harlej podle aktuálního klipu Možná, který se stal dva měsíce po premiéře s počtem zhlédnutí přes 1 300 000 diváků jedním z nejúspěšnějších klipů v historii skupiny. “Písničku Možná jsme dělali pro nás nezvykle dlouho. Nápad na refrén přišel v době, kdy jsme točili desku Na Prodej. Sloka na sebe nechala čekat ještě dva roky,” přibližuje tvůrčí proces stojící za úspěšným singlem kytarista Tonda Rauer, “pak dodali Kuba Ryba s Pekařem text a všechno to do sebe zapadlo. Včetně klipu, který vznikal naposled.” 

Své turné zahájí Harlej 21. září v Trnavě u Třebíče. Následovat budou Kozojedy, Prachatice, Rakovník, Křesetice, Litvínov a další větší i menší města po celé České republice. Koncertní šňůru pak skupina ukončí jen krátce po Vánocích, a to 26. prosince v plzeňské Šeříkovce. Návštěvníci se mohou těšit nejen na show hlavní hvězdy večera, ale také na předskokana - kapelu Rocksana a na autogramiádu, která proběhne ještě před samotným koncertem. 

Kromě turné chystá kapela také velký koncert v Lucerně, kam se za svými fanoušky vrátí již potřetí. Na části koncertu ji doprovodí Symfonická sestava pod vedením Oty Balage. “Přijďte si s námi připomenout neuvěřitelnou atmosféru, kterou jste vytvořili na výročním koncertě k našim dvacetinám,” zve skupina své příznivce na show, k níž dojde 13. října

Vstupenky na pražský koncert i na celé turné jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.  

Termíny Možná tour 2018 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!