Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators se přiřítí i s novou deskou do O2 areny

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators se přiřítí i s novou deskou do O2 areny  

Legendární americký rockový kytarista Slash, Myles Kennedy a The Conspirators chystají velké koncertní turné, běhen něhož se zastaví také v České republice. V pražské O2 areně představí svou novou desku ‘Living The Dream’, která vyjde již za pár dní!

V pořadí čtvrté Slashovo sólové album Living The Dream vychází 21. září. Na evropském turné ho spolu se svou doprovodnou kapelou, jež tvoří Myles Kennedy a The Conspirators, představí v průběhu února a března. Koncertní šňůru odstartují 7. února v německém Offenbachu, následovat bude česká metropole, kam hudebníci zavítají 9. února 2019. Dočkají se ale také fanoušky v Rakousku, Polsku, Velké Británii či Belgii. 

Kapela z chystaného alba odtajnila již první singl Driving Rain. Celkem nahrávka, na níž se podílel i producent Michael ‘Elvis’ Baskett spolupracující s umělci jako Alter Bridge či Iggy Pop, přinese dvanáctku nových songů. Slash s ní chce navázat na úspěch svých předchozích desek World On Fire a Apocalyptic Love, s nimiž bodoval u kritiky i v hudebních hitparádách. 

Legendární kytarista Slash prodal již více než 100 milionů svých nahrávek. Během své plodné hudební kariéry získal sedm nominací na cenu Grammy, proměnil jednu z nich. Je rovněž členem Rock and Rollové síně slávy. První sólovou desku, na níž vystoupili Ozzy Osbourne či Fergie, vydal v roce 2010. Krátce na to založil současnou kapelu Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1 190 do 1 590 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!