Tom Odell se vrátí zpět do české metropole. Doveze s sebou svou novou desku

Tom Odell se vrátí zpět do české metropole. Doveze s sebou svou novou desku  

Anglický písničkář a kytarista Tom Odell se stal jednou z největších hvězd letošního Metronome Festivalu. Příští rok se do Prahy vrátí, aby představil fanouškům své nejnovější album.

Desku s názvem Jubilee Road vydá zpěvák Tom Odell 12. října. A údajně se bude jednat o jeho nejosobnější a nejupřímnější nahrávku plnou úchvatných melodií a hudebního mistrovství. Jubilee Road má představit skutečné příběhy z Odellova života v době, kdy pobýval v domě ve východním Londýně se svou bývalou přítelkyní. Pokud byste se ale chtěli vydat tento dům hledat, měli byste zpomalit. Název ulice je totiž smyšlený. 

“Udělal jsem tohle album v tiché ulici s řadovými domky ve východním Londýně. Texty jsou inspirovány přáteli, které jsem si v té době našel. Nahrál jsem většinu písniček ve svém obýváku a když se do hudby pozorně zaposlouchám, slyším televizi od vedle, kterou si tam pouštěl jeden starý pán a která byla slyšet přes zeď,” popisuje svou poslední nahrávku Odell, “slyším děti hrající na ulici fotbal a kroky mé přítelkyně na parketách nade mnou. Už tam nebydlím, můj život teď vypadá jinak, ale budu na tu dobu vzpomínat rád a doufám, že se vám poslech alba bude líbit stejně, jako se mi líbila práce na něm.” 

Britský hudebník představil jako první píseň z chystané desky singl If You Wanna Love Somebody. Nejen tu, ale i další zbrusu nové songy vyjede představit na turné, během něhož se zastaví také v České republice. Koncert se uskuteční 23. ledna 2019 v pražském Foru Karlín. Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 820 korun. Na místě pak za jeden lístek zájemci zaplatí 1000 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!