Divadlo Kampa startuje svou devátou divadelní sezónu. Chystá několik premiér i Den otevřených dveří

Divadlo Kampa startuje svou devátou divadelní sezónu. Chystá několik premiér i Den otevřených dveří  

Divadlo Kampa zahájí svou devátou sezónu Dnem otevřených dveří, který se uskuteční 15. září od 15 hodin. Pro návštěvníky chystá bohatý program přístupný zcela zdarma.

Pohádkové novinky letošní sezóny, poetické překvapení a výtvarná dílna pro děti. To plánuje pro své návštěvníky Divadlo Kampa. Večerní program pak zahájí ředitelka divadla Iveta Dušková, která návštěvníkům představí veškeré novinky, které je čekají v následujícím roce. Zbytek programu bude patřit domácímu souboru Cylindr, spřátelenému Divadlu NaHraně a divadlu Ujeto. Ty představí ukázky ze svých inscenací, jako jsou Edith Piaf, BlaŽenka či Králové Tramtárie

A na jaké novinky se mohou tuto sezónu divadelní fanoušci těšit? Divadlo Kampa chystá autorské představení Babičky z dílny Vlaďky Kužílkové, Niky Novákové a Zuzany Dumkové. Premiéra se uskuteční 22. října. Divadlo NaHraně nabídne svou novinku 1. prosince. Příští rok pak program doplní dramatizace příběhu o malé Švýcarce, jejím dědečkovi a kamarádech z Alp i města. Režisérkou hry Heidi, děvčátko z hor se stane Iveta Dušková. 

“Jsme sice divadlo malé, ale svou nabídkou a obsahem nepřeberné,” představuje Kampu její tým, “naším cílem je rozvíjet Divadlo Kampa jakožto důležitý kulturní bod na Malé Straně, který je unikátní jak svým zaměřením na autorskou tvorbu, improvizaci, tvorbu mladých lidí a pro mladé lidi, tak svým umístěním a atmosférou.”

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kampa na Maninách nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!